Snoobi Klinikka 2020

Fonecta ja Snoobi järjestävät muutamia Snoobi Klinikka online-tapahtumia, joiden aikana Snoobi Analytiikan käyttäjät voivat kysyä kysymyksiä ja saada neuvoja suoraan Snoobin asiantuntijalta.
Webinaarit ovat asiakkaille täysin ilmaisia.
Kesto on noin 30-45 minuuttia.

Kokemuksesta tiedämme, että aina löytyy uusia toimintatapoja ja parantamisen varaa, jos olet työskennellyt pidemmän aikaa yhden työkalun kanssa. Tarjoamme Snoobin asiantuntijoiden kokemuksia ilmaiseksi, koska tavoitteenamme on optimoida asiakkaittemme analytiikan hyödyntäminen heidän liiketoiminnassaan.

Snoobi online-tapahtumaan ei tarvita ohjelmiston asentamista: voit osallistua selaimen avulla.

Pääteemoja ovat: yleiskatsaus verkkosivustojen analysointiin, viimeisimmät kehityssuunnat analysointitietojen käsittelyssä ja tietosuoja-asetuksetuksissa (GDPR) liittyen verkkokauppoihin ja intranettiin sekä online-liidien tuottaminen.
Snoobi Klinikka on tarkoitettu usealle eri organisaatiolle samanaikaisesti. Käsiteltävät asiat ja niihin liittyvät kysymykset jaetaan kaikkien osallistujien kesken, jotta kaikki hyötyisivät niistä. Webinaarin aikana emme aseta asiakkaittemme tilien todellisia tietoja muiden osallistujien nähtäväksi.

Jos et kuitenkaan halua jakaa kysymyksiäsi muiden kanssa, voimme tarjota myös yksityisiä Snoobi Klinikka -istuntoja. Sovimme siinä tapauksessa erillisen ajankohdan kanssasi. Yksityisistunnot voidaan järjestää myös englanniksi. Valitse lomakkeesta “Ota yhteyttä” ja olemme yhteydessä sinuun.

Fonectan & Snoobin Tukitiimisi

Ready for a complete analytics platform?

Find out more about our solutions