Snoobi Technology 2021-2022

Beste Snoobi-klant,

Dit is de tijd van het jaar dat we terugblikken naar wat er in 2021 is gebeurd en vooruitkijken naar 2022.

We realiseren ons dat 2021 voor velen van jullie een zwaar jaar is geweest, zowel persoonlijk als zakelijk. Veel familiebijeenkomsten en zakelijke meetings waren noodgedwongen online of werden helemaal geannuleerd. En online werken met collega’s in 2D op een scherm kan een kort gesprekje ‘bij de koffieautomaat’ niet vervangen.

Voor Snoobi was 2021 een jaar waarin we de directe verantwoordelijkheid voor alle Finse klanten op ons namen, online Snoobi-webinars en clinics organiseerden en een aantal functies voor gebruiksgemak en AVG-regelgeving hebben toegevoegd aan Snoobi Analytics.
We hopen dat persoonlijke ontmoetingen in 2022 weer mogelijk zullen zijn. Dan kunnen we meer feedback en uw advies verzamelen over hoe we de volgende generatie Snoobi Analytics kunnen bouwen.

U bent het – onze gebruikers die ons kunnen vertellen wat nodig is hebt om het gemakkelijker te maken om zakelijke beslissingen te nemen, op basis van de eigen websitegegevens, die we verzamelen en opslaan.

Hieronder een overzicht van de publicaties en artikelen uit 2021:

Mika, Anne, Charles, Pieta en de overige Snoobi teamleden hopen dat u een paar fijne Kerstdagen kunt vieren en onze beste wensen voor een geweldig 2022!