Snoobi Care ja Snoobi online -istunnot

Snoobi tarjoaa erilaisia ​​palveluita, joiden avulla asiakkaat voivat optimoida sivustonsa analytiikan ja liidien tuottamisen omassa organisaatiossaan.

Ymmärrämme, että käyttäjät ja järjestelmänvalvojat vaihtuvat. Ja että tiedonsiirto siitä, mitä mittareita Snoobissa on käytetty ja mitä asetuksia on tehty, ei välttämättä ole optimaalinen. Tässä Snoobi voi tarjota tukea Snoobi Care -palvelun avulla.

Snoobi Care -palvelulla on useita vaihtoehtoja yhdestä verkkoistunnosta luokkahuone-tyyppiseen koulutusistuntoon sekä kokonaiseen analytiikan hallintapakettiin, jossa autamme Snoobi Analytiikka -ratkaisun hallinnassa. Autamme myös varmistamaan markkinoinnin  ja johdon raporttien oikea-aikaisen toimituksen.

Maksullisen Snoobi Care -palvelun lisäksi järjestämme myös lyhyitä online-istuntoja, joissa esittelemme käyttäjille Snoobi Analytiikan tarjoamia erilaisia vaihtoehtoja. Verkkoistunnot ovat maksuttomia maksaville Snoobi-asiakkaille ja kestävät noin 20-30 minuuttia.

Lyhyiden verkkoistuntojen tarkoitus ei ole korvata kokonaisia koulutus- tai konsultaatiotilaisuuksia, vaan ne esittelevät käyttäjille  ja järjestelmänvalvojille Snoobi Analytiikan tarjoamia erilaisia vaihtoehtoja ja mittareita sekä antavat esimerkkejä parhaista käytännöistä.

Yrityksen ylläpitäjät voivat selvittää, mikä Snoobi Care -ratkaisu sopii parhaiten heidän liiketoimintaansa ja analyysitarpeisiinsa, ja Snoobi-asiantuntijat voivat räätälöidä seurantaistunnot organisaation tarpeiden mukaan.

Istunnoissa on kaksi eri kohderyhmää:

[ 1 ] Snoobin sovelluksen ja raporttien loppukäyttäjät sekä

[ 2 ] Järjestelmänvalvojat, jotka hallinnoivat Snoobin asetuksia sekä suojaavat sivuston mittareitten laadun.

Huom, Istunnot pidetään suurelta osin suomen kielellä, mutta osa istunnon elementeistä tulee olemaan englannin kielellä.