Kevään 2021 Snoobi Klinikat

Vuoden 2020 klinikoiden menestyksen seurauksena  järjestämme jälleen uusia Snoobi-klinikoita, joissa Snoobi Analytics -käyttäjät voivat esittää kysymyksiä ja saada neuvoja Snoobin asiantuntijoilta.

Nämä istunnot toteutetaan verkossa ja ovat asiakkaille täysin ilmaisia. Istunnon kesto on noin 30-45 minuuttia.Kevään kolme pääteemaa ovat:
♦♦ 1. Snoobin käyttöönoton esittely
♦♦ 2. Tehostettu raportointi
♦♦ 3. Asiantuntijanvinkit suodatukseen ja segmentointiin


Klinikoissamme kohdistamme Snoobi Analytics Suiten kanssa työskentelyn yksityiskohtiin, virkistämme tietojasi sekä esittelemme viimeisimpiä parannuksia Snoobissa! – Kokemuksesta tiedämme, että aina löytyy uusia toimintatapoja ja parantamisen varaa, varsinkin jos olet työskennellyt yhden ja saman työkalun kanssa pidemmän aikaa.
Sivuston verkkoliikenteen analysoinnilla on tärkeä osa organisaatioitten liiketoiminnassa.

Osallituaksesi verkossa pidettäviin klinikoihimme sinun ei tarvitse asentaa mitään ohjelmistoa: voit osallistua suoraan selaimellasi (Chrome).
Snoobi Klinikoissa saat tarkempaa tietoa Snoobi Analyticsin mahdollisuuksista omaan käyttöösi ja viimeaikaisesta kehityksestä verkkosivustojen, intranetin ja verkkokauppojen analytiikan alalla.
Snoobi Klinikat ovat tarkoitettu useammlle organisaatiolle samanaikaisesti. Tämä takaa sen, että tietojen ja kysymysten vaihto eri organisaatioiden kesken on kaikille hyödyksi.
Minkään tilin todellisia tietoja ei näytetä eikä aseteta muiden osallistujien saataville.

Jos et kuitenkaan halua jakaa kysymyksiäsi ja istuntoa  muiden kanssa, voimme tarjota myös yksityisiä Snoobi Klinikka -istuntoja. Sovimme siinä tapauksessa erillisen ajankohdan kanssasi. Yksityisistunnot voidaan järjestää myös englanniksi. Valitse lomakkeesta “Ota yhteyttä” ja olemme yhteydessä sinuun.

Snoobi Tukitiimi

Ready for a complete analytics platform?

Find out more about our solutions