Finnish Newsletter – September 2020

Hyvä Snoobin käyttäjä,

Lähestymme sinua tällä Snoobin uudella asiakaskirjeellä, koska olet aktiivinen Snoobin käyttäjä. Haluamme parantaa suoraa kommunikointia asiakkaittemme kanssa varsinkin nyt kun Covid-19 pandemia rajoittaa asiakastapaamisia. Uutiskirjeemme tarkoituksena on kattaa asiakkaillemme tärkeitä aiheita liittyen Snoobin käyttöön, palvelun uusiin ominaisuuksiin, tapahtumiin, kumppanuuksiin sekä myös jakaa analytiikkamaailman kuulumisia yleisemmin. Kerrottavaa olisi varmasti aina enemmän kuin yhteen kirjeeseen mahtuu, joten meihin saa myös yhteyden sähköpostilla tai puhelimitse (yhteystiedot alla). Otamme mielellämme palautetta ja ideoita vastaan.

Kevään ja kesän Snoobi Klinikat

Jatkamme Snoobi Klinikoiden järjestämistä, joista saimme hyvää palautetta viime kevään ja kesän aikana.  Snoobi Klinikoiden tarkoituksena on käsitellä tärkeitä Snoobin käyttöön liittyviä asioita ja saada palautetta suoraan asiakkailtamme. Ensimmäisten Snoobi Klinikoiden teemana oli Snoobi tilien huoltoon liittyvät asiat palvelun sujuvuuden ja tietoturvan näkökulmasta. Klinikoiden tarkoitus ei ole korvata asiakastukea, koulutusta tai konsultointia vaan täydentää niitä. Julkaisemme pian loppuvuoden Klinikat päivämäärineen ja teemoineen – ideat ja toiveet teemojen suhteen ovat tervetulleita.

Uudet laajennetut palvelut

Snoobin ja Fonectan kaupallinen yhteistyö jatkuu kuten ennenkin, eli asiakkaamme saavat Snoobiin liittyvää ensiasteen tuotetukea ja -koulutusta Fonectalta. Olemme kuitenkin laajentaneet ko. palvelua kokonaisvaltaisempaan tilien hallinnan ja optimoinnin konsultointiin sekä asiakaskohtaisiin Snoobi-räätälöinteihin sen palautteen pohjalta, jota olemme saaneet asiakkailtamme. Näillä laajennetuilla palveluilla autamme asiakkaitamme saamaan Snoobista enemmän irti. Autamme myös mielellämme tietoturvaan ja Snoobiin liittyvissä asioissa, joka on varsin ajankohtainen juuri nyt, koska GDPR tulkintaa ollaan muuttumassa Suomessa.

Uudet kotisivut

Snoobi Technologian kotisivut ovat uudistuneet osoitteessa https://www.snoobi-technology.com. Sivuston tarkoituksena on kertoa Snoobin ratkaisuista selkokielisesti ja jakaa tietoa Snoobin kansainväliselle käyttäjäkunnalle. Sivuston suomenkielinen versio on myös työn alla, joten siitä enemmän seuraavassa kirjeessä.

Fonectan Snoobi sivusto löytyy osoitteesta https://www.fonecta.fi/palvelut/analytiikka/snoobi-analytiikka.

Uudet kumppanuudet Suomessa

Snoobi laajentaa aktiivisesti kumppaniverkostoa Suomessa. Uusin kumppanimme on Digiteam Oy, joka on analytiikkaan erikoistunut digimarkkinointipalveluja tarjoava toimisto. Digiteamin sivustot löytyvät osoitteesta www.digiteam.fi ja kontaktihenkilö on Antti Kärki puh.+358 (0)40 503 5186.

Tässä kaikki tällä kertaa. Ota yhteyttä meihin joko suoraa tai sähköpostitse ihan missä vaan asiassa – Juodaan vaikka etäkahvit verkossa.

Snoobi Technology B.V.

Amsterdam | T: +31 (0)20 345 6820
| snoobi.com | info@snoobi.eu |

Anne Opas, anne.opas@snoobi.nl, puh. +31 (0)20 345 6820 (Asiakastuki)
Mika Alapiessa, mika.alapiessa@snoobi.nl, puh. +31 (0)6 5109 2976 (Partner/Sales)

Ready for a complete analytics platform?