Snoobi Analytics Clinics

Met de huidige corona-virus crisis is uw online aanwezigheid belangrijker dan ooit.
Om onze klanten te helpen het maximale rendement te behalen uit de online aanwezigheid organiseren we opnieuw een aantal gratis informatiesessies voor onze klanten onder de titel Snoobi Clinics. De sessies duren 30-45 minuten.

Deze zijn dit jaar geheel online en voor klanten gratis. De hoofdthema’s zijn: (nieuwe) Inzichten in analyses voor websites, de laatste ontwikkelingen op het gebied van de AVG, webshops en online Leadsgeneratie.

In de Snoobi Clinic krijg je gerichte informatie over de uitgebreide mogelijkheden van Snoobi Smart Analytics en over de ontwikkelingen op het gebied van analytics voor websites, intranet en webshops. En we laten je zien wat je met Snoobi of Prospekter kunt doen voor je online leadsgeneratie en praten we verder over de impact van de AVG en hoe je analytics voor je kunt laten werken.
De Snoobi Clinics zijn multi-client. De uitwisseling van problemen en vragen kan worden gedeeld tussen meerdere deelnemeers van verschillende organisaties, zo hebben we het voordeel van meerdere inzichten. Maar uiteraard worden geen daadwerkelijke gegevens van een account getoond of anderszins toegankelijk gemaakt voor andere deelnemers.

Maar als u zich echter niet op uw gemak voelt om uw specifieke problemen met anderen te delen, kunnen we ook privé Snoobi Clinic-sessies aanbieden. Dan plannen we met u een aparte datum en tijd in. Privésessies kunnen ook in het Engels worden gegeven. Selecteer ‘Neem contact op’ op het formulier en we nemen contact met u op voor een verdere afspraak.

Het Snoobi Support Team

Ready for a complete analytics platform?

Find out more about our solutions