Snoobi Analytics Clinics

Na het succes van de vorige Snoobi Clinics in 2020, organiseren we opnieuw een serie Snoobi Clinics, waarbij gebruikers van Snoobi Analytics vragen kunnen stellen en advies krijgen van een Snoobi specialist.
Deze sessies worden online gehouden en zijn volledig gratis voor klanten. Duur is ongeveer 30-45 minuten.

De 4 hoofdthemas zijn:

♦♦ 1. Een inleiding in het gebruik van Snoobi
♦♦ 2. Rapporteren in Snoobi

♦♦ 3. Filteren, segmenteren en optimaliseren
♦♦ 4. Leadgeneratie met Snoobi

Alle sessies gaan in detail in op het werken met de Snoobi Analytics Suite, bieden nieuwe inzichten, halen bestaande kennis op en tonen ook de laatste verbeteringen in Snoobi! De analyse van het verkeer op de website is belangrijke informatie voor veel organisaties en we weten uit ervaring dat na een tijd werken met een bepaalde tool, er misschien kennisgebieden en rapportages zijn die verbeterd kunnen worden.

In de Snoobi Clinics krijg je gerichte informatie over de mogelijkheden van Snoobi Analytics voor jouw specifieke gebruik en over recente ontwikkelingen op het gebied van analytics voor websites, leadgeneratie, intranet en webshops.
De Snoobi Clinics zijn met meerdere deelnemers in de sessie, waarbij problemen en vragen kunnen worden gedeeld tussen meerdere contacten van verschillende organisaties.
Uiteraard worden geen actuele gegevens van een account getoond of anderszins toegankelijk gemaakt voor andere deelnemers.

Maar als je het niet prettig vindt om je specifieke problemen met anderen te delen, kunnen we ook privé Snoobi Clinic-sessies aanbieden. Dan plannen we een aparte datum en tijd in. Privésessies kunnen ook in het Engels worden gegeven. Selecteer ‘Neem contact op’ op het formulier en we nemen contact met je op voor een verdere afspraak.

Het Snoobi Support Team


Ready for a complete analytics platform?

Find out more about our solutions